Angel of Death ~ A blog written by a nightmare
Menü
 

A gyönyörű kinézet támogatója ^^ :

  • lindadesign-nonstop.hu/ 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.23. 11:10
2018.08.20. 14:54
2018.08.20. 13:07
2018.07.31. 20:15
2018.07.24. 22:06
2018.07.24. 16:30
2018.07.23. 13:50
2018.07.21. 12:02
2018.07.21. 11:00
2018.07.17. 11:00
2018.07.17. 10:48
Friss hozzászólások
 
Blog

1. bejegyzés

2018.07.17. 10:48, TamuraYui
BemutatkozásSziasztok. 

Nem is tudom, hol kezdjem.. Annyi blogot próbáltam már létrehozni, aztán valahogy mindbe bele untam. És most megint itt vagyok.. Nem is tudom miért, hiszen szinte 80%ig biztos vagyok benne, hogy nem fog működni a dolog. Talán azért, mert néha jól esik kiírnom magamból a problémákat, és ezzel talán NEKTEK is segíthetek valamelyest. (Remélem) 

A kilétemet egy ideig szeretném titokban tartani, úgyhogy "Angel"-ként mutatkozom be nektek ezen csodálatos online felületen. A 19. életévemet töltöm Magyarországon, és azt hiszem nem titok ( hisz több bejegyzést is szeretnék írni a témában ), hogy az animék és mangák szerelmese vagyok. 

Remélem, hogy a bejegyzéseim sok emberhez eljutnak majd, ha kezdetben nem is, de a későbbiekben igen. 

A kezdeteknél a TI segítségetekre is szükségem lenne, hogy egy remek közösséget alakíthassunk ki. A chat modulba kérlek írjatok nekem kérdéseket, tippeket, amikről a bejegyzésemben beszélhetnék, esetleg fontos dolgokat, amiket használva jobbá tehetnám az oldalt! <3 

4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.07.26. 11:37
A

Örülök hogy segíthettem :))

Egy apróbb kérésem lenne még.. A sablonkódok ingyenesek de a készítőik megérdemlik hogy legalább egy sorban megemlítsd őket, hiszen van hogy nem kevés munkát ölnek bele egy-egy kódba. Kérlek szánj nekik egy fél sort, és egy linket!


Válasz:

Igen - igen bocsánat ^^ Ki szerettem volna írni, csak valmiért elmaradt ><

Idézet
2018.07.25. 13:51
A

Remélem a DA-t tudod valamennyire használni, mert a pár szerkesztőnek már csak itt /vagy itt jobban átláthatóan jelennek meg a sablonkódjai!

Válogass kedvedre! Néhány honlap is van benne, ott nyugodtan olvashatsz, sablonok mellett millió hasznos dolog is van fent.

  • //24hours.gportal.hu/gindex.php?pg=36925761
  • aemydesign.flaunt.nu/g-portal-downloads/
  • lindadesign-nonstop.hu/g-portal/teljes-kinezetek/
  • //pometo.gportal.hu/gindex.php?pg=37073258
  • https://www.deviantart.com/efruse/gallery/63925388/old-work
  • https://www.deviantart.com/agresszivkumpli/gallery/58557907/Gportal-CSS 

És néhány villámtipp hogy a sablonok jól működjenek.
- A stílus és felület menüben állítsd az alap sablont meztelenre
- Amikor írsz egy bejegyzés/modult bármit, ne rakj rá semmilyen szövegformázást, maximum félkövért/dőlt és barátaik, mert a sablont úgy írják meg hogy az egységesen megadja a betűméretet és a típust, mindenhol az oldalon. Általában, ezt a szöveg igazításnál is megteszik, hogy automatikusan sorkizárt legyen a szöveg, de nem mindenhol.

 


Válasz:

Köszönöm szépen a segítséget *-* 

Idézet
2018.07.25. 11:02
A

Örülök hogy megfogadtad a tanácsaimat :)
Ha gondolod tudok még segíteni neked esetleg design dologban, ez a sablon ami fent van nálad nem valami bombabiztos, a modulos rész így is kicsit túlcsúszott. Ha szeretnéd, nagyon szívesen küldök pár linket, ahol kicsivel jobban megcsinált kódokat találsz.

 


Válasz:

Azt nagyon megköszönném *-* <3 

Idézet
2018.07.24. 10:03
A

Eddig nagyon tetszik az oldalad! A bejegyzéseid nagyon jók, tetszik hogy így vegyíted a személyes dolgokat az egyik legkedvencebb dolgoddal, és én személy szerint nagyon örülnék ha sokáig tarkítanád a közösségünk!

Tippeket kértél, én adok néhányat ha nem haragszol :) Nem tudom hogy használtál-e már gportált korábban :))

Szeretnéd titokban tartani a kiléted, de én mint mezei látogató szeretném tudni mielőtt beleolvasok a bejegyzéseidbe, hagy nagyjából kivel állok szemben. Rakhatnál ki oldalra vagy egy külön modulba egy pár szavas/mondatos bemutatkozást, magadról, az érdeklődési körödről.

A bejelentkezés modul elsősorban neked szól, és nem feltétlenül kell kirakni oldalra. Később esetleg ha az oldalad tartalmának egy részének az eléréséhez bejelentkezéshez van szükség, akkor hasznos hogy ott van, de jelenleg, inkább csak "rontja ott a levegőt". A modulkezelőben be tudod állítani hogy középen legyen, és persze el tudod érni, mindig mindenkor, ezen a linken: //angelofdeath.gportal.hu/belepes 

A Gportálba beépített chat, viszonylag jól ellátja feladatát, de hatalmas hátránya az hogy az üzenetek úgymond lejárnak, pár nap múlva kitörlődnek.
De van alternatíva: https://www.cbox.ws/?r=7-847736
Itt az üzenetek darabra tárolódnak, tehát x darab után törlődik ki az utolsó, és nem x nap után fog eltűnni egy üzenet. Tetszés szerint testre szabható, üzenetet törölhetsz, embert tilthatsz le, ikonokat rakhatsz bele stb.

Én még szívesen látnék az oldaladon néhány ajánlót, hasonló cikkeket így az animés közösségekből. Esetleg még a cp-ről, akár sajátról, kedvenc cp-sek, kedvenc rucik, elkészítési technikák stb.


Válasz:

Köszönöm szépen a tanácsokat és a kedves szavakat! ^^ Mindenképpen meg fogom őket fogadni,  és szép lassan elkezdem az olvasottak alapján alakítani az oldalt c: 

Valójában nagyon nagyon régen Gportalon indítottam blogokat, de általában nem ment valami jól, így nem is volt igazán hosszú életű a dolog >< Ezt viszont annak tervezem, ezért is kértem néhány tippet. ^^ 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Info ~


Sziasztoook ~ Egy tanácsot megfogadva írnék néhány szót magamról ^^ 
Nos.. Az eredeti nevem nem kívánom még elárulni nektek, így hívjatok csak "Angel"-nek :3 
19. évét élő magyarországi anime  és yaoi fan vagyok, akinek hobbija a cosplay,az olvasás és az írás, valamint persze a rajzolás.
A kedvenc animéim közé tartozik a Show by Rock, a Mahou Shoujo Site valamint a Satsuriku no Tenshi. 
Egyetemi éveim megkezdése előtt állok a Budapesti Metropolitan Egyetem Művészeti és Kreatívipari Karának Kézműves tárgykultúra szakán.
Az egyik nagy álmom egy saját könyv kiadása, aminek fejezeteit talán itt is megosztom majd Veletek! ~ 
Az oldalon elsősorban olyan bejegyzéseket szeretnék megosztani Veletek, amelyek valamilyen szinten segítséget nyújthatnak Nektek a mindennapi élet, vagy a cosplayelés során, és remélem, hogy egy nap sikerrel járhatok majd! 

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!